Voorstelling 29 oktober 2021

Lokatie: Theater Johanna’s Bos

 

La Musica

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar in de lobby van een hotel. Ooit hebben ze in dat hotel enige tijd samen gewoond. Vandaag hebben ze hun scheidingspapieren ondertekend. Hij en zij praten de hele nacht. Als ze niet hadden gedaan wat iedereen deed, maar trouw waren gebleven aan hun eigen grondbeginselen, had het misschien gekund: samen zijn. Hebben ze het überhaupt geprobeerd of is de hunkering naar elkaar het enige wat hen rest?  Lees verder >

Datum volgt nog

Lokatie: Theater Johanna’s Bos

 

Het Open Huwelijk

Open Huwelijk is een knallende eenakter van Dario Fo.
In deze eenakter van schrijver Dario Fo (1926–2016) ontmoeten we twee acteurs die in het dagelijks leven een koppel vormen. Ze spelen een getrouwd stel die samen vertellen over de totstandkoming en het verloop van hun open huwelijk. In feite laten de acteurs in hun eigen kaarten kijken. Achter de humor en groteske overdrijving schemert de werkelijkheid door van listen en gevoeligheden die met deze ‘moderne’ levensstijl niet zomaar verdwenen zijn.  Lees verder >

Voor deze voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Bij deze voorstellingen wordt de anderhalve meter afstand, los gelaten. Er zit dus geen 1,5 meter afstand tussen u en andere bezoekers tijdens de voorstelling. Daarnaast is ook een mondkapje niet meer verplicht. Het staat u natuurlijk vrij om dit wel te dragen tijdens uw bezoek. Daarnaast vragen wij om, daar waar mogelijk, toch gepaste afstand te bewaren. 

Parkeren: Hoewel we over voldoende parkeerplaatsen beschikken, willen we vragen om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden, dat maakt dat de verkeersdrukte behapbaar blijft, of kom lekker met de fiets.

Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk. Reeds gekochte tickets kunnen tot 48 uur voor aanvang worden geretourneerd/gerestitueerd, daarna kunnen deze niet meer worden geretourneerd/gerestitueerd. Wijzigingen in het programma onder voorbehoud. Mobiele telefoons uitzetten tijdens de voorstelling. Roken tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Mocht je de voorstelling voortijdig verlaten (bijv. toiletbezoek), houd er dan rekening mee dat bij terugkomst de toegang geweigerd kan worden, aangezien dit acteurs en publiek kan storen.

Johanna’s Bos is een gloednieuw voedselbos dat naast lokatie theater ook ruimte bied voor 15 campingplaatsen en in de toekomst ook een vergaderlocatie aanbied. In de unieke landelijke Anna Paulowna polder.

Johanna’s Bos
Lotweg 42, 1761 JG Anna Paulowna
E-mail: tine[a]tinevanwel.nl
Telefoon: 0614470482 (alleen tijdens kantooruren)