Welkom bij Johanna’s Bos de minicamping is onderdeel van de inspirerende Creatieve Buitenplaats Johanna’s Bos, in het landelijke deel van Anna Paulowna in de gemeente Hollands Kroon. Temidden van de rustgevende polderlandschappen en de uitgestrekte omgeving van de Kop van Noord-Holland, bieden wij jou de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een culturele ervaring tijdens de culturele weekenden.

Kamperen te midden van rust en natuur: Ontdek onze 15 ruime kampeerplekken

Ontdek de charme van Johanna’s Bos, een intieme camping met 15 ruime kampeerplekken. Of je nu komt met een tent, caravan of camperbusje, wij heten je van harte welkom op onze prachtige locatie. Geniet van de rust en de weidsheid van de omgeving, terwijl je de vrijheid hebt om te kamperen in jouw eigen stijl. Bij mooi weer kun je een verfrissende duik nemen in het nabijgelegen Amstelmeer. Maak gebruik van de verkwikkende buitendouche. Mocht je meer comfort wensen, dan bieden onze vier warme douches in het badhuis de perfecte optie. Houd er rekening mee dat er op dit moment beperkt aantal elektrische aansluitingen beschikbaar is voor campers en caravans. Maar geen zorgen, je kunt je elektrische fiets of telefoon altijd opladen bij de receptie.

Een paar heerlijke dagen doorgebracht op Johannas Bos. Het vrolijke welkom, de rust van de omgeving, de ruime plek tussen de jonge planten en bomen, de chique sanitaire voorziening, het voelde allemaal top! — Carla

Luxe en comfort in ons badhuis: Vorstelijke sanitaire voorzieningen

In ons moderne badhuis vind je luxe sanitaire voorzieningen die bijdragen aan een vorstelijke kampeerervaring. Hier geniet je van een prachtig uitzicht tijdens het tandenpoetsen en ontspan je onder een warme douche. Met vier toiletten en vier douches bieden wij voldoende ruimte voor al onze gasten. Het toiletpapier is uiteraard aanwezig en voor het douchen hoef je geen gebruik te maken van muntjes. Wij vertrouwen erop dat onze gasten bewust omgaan met energie, aangezien we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het energieverbruik. We willen je erop attenderen dat we geen loosplek hebben voor een chemisch toilet. We vragen je vriendelijk om hier rekening mee te houden. Wij vertrouwen erop dat onze gasten bewust omgaan met het milieu en de faciliteiten die we bieden.

 

Wat een prachtige plek hebben Ben en Tine gecreëerd. Het is een voedselbos in wording, en ook al zijn de planten nog klein, er is al zoveel te zien! We hebben heerlijk op het kampvuur gekookt, genoten van een prachtige zonsondergang, en daarna nog even heerlijk genoten van een Johannas bos pieperbiertje bij het kampvuur! Het was een geweldige minivakantie, en we komen zeker nog eens terug! — Karin

Verken het betoverende voedselbos: Een jong bos

vol met verrassingen

Maak kennis met ons betoverende voedselbos! Hoewel de naam Johanna’s Bos doet vermoeden dat je een traditioneel bos betreedt, is ons bos nog jong en de bomen nog klein. In de afgelopen drie jaar hebben we zo’n 2000 bomen geplant en jaarlijks breiden we dit uit. Dankzij het jonge bos geniet je van uitgestrekte vergezichten, adembenemende zonsopkomsten in het oosten en schilderachtige zonsondergangen in het westen. De nachten zijn hier nog heerlijk donker door de afwezigheid van lichtvervuiling, waardoor je bij helder weer kunt genieten van een adembenemende sterrenhemel. Ontdek de prachtige variëteit aan gewassen in ons voedselbos, zoals frambozen, pruimen, appels, rabarber, vlierbessen, rozemarijn en vijgen.

Tarieven voor jouw verblijf: Boek eenvoudig en voordelig

Hier vindt je een overzicht van de tarieven je kunt boeken door een e-mail te sturen naar info@johannasbos.nl of boek gemakkelijk via Campspace.

Prijzen per nacht

Tarief voor 1–2 personen (inclusief toeristenbelasting, stroom, wifi, milieuheffing):

  • Klein tweepersoons- tent: € 20,00
  • Grote tent: € 27,50
  • Caravan of busje: 32,50
  • Extra personen: € 5,00
  • Extra tentje: € 7,50
  • Maximaal 6 personen per plaats
  • Douchen en warm water: gratis 

 

Let op: Geen loosplek voor chemisch toilet in ons badhuis

Het strand van de Noordzee, het Lutjestrand van het Amstelmeer
of gewoon vanaf de camping naar de dijk lopen en dan vanaf daar het meer in! — Betty

Wil je komen kamperen en genieten van een voorstelling?

Bekijk hieronder ons campingaanbod+voorstelling.

Johanna's Bos

Ligconcert Dina + overnachting

Zangeres DINA slaat een brug tussen conventionele muziek en meditatieve muziek.
zaterdag: 12 augustus 2023
aanvang: 20:00
camping geopend vanaf: 15:00 uur
Ticket met campingplaats, voor 1 persoon
31,00 euro
Foto: Ilva Stoelwinder

Johanna's Bos

Optreden Trio Trabant + maaltijd en overnachting

Speciaal voor alle thuisblijvers of wanneer je nog even een avondje
op vakantie wilt. We reizen af naar Zuid-West Zigeunië.

zaterdag: 2 september 2023
aanvang: 18:00
Ticket met campingplaats, voor 1 persoon
34,00 euro

Ben je fan geworden van Johanna’s Bos wordt dan Vriend en je ontvangt sowieso een gratis ticket voor het LOOF festival voor april 2024.

Johanna's Bos

Wordt vriend

Voor 12,50 ben je al vriend van Johanna’s Bos

 

Johanna’s Bos is een gloednieuw voedselbos dat naast locatietheater ook ruimte bied voor 15 campingplaatsen. In de toekomst willen we ook een vergaderlocatie starten. Kom dat zien in de unieke landelijke omgeving van de Anna Paulowna polder.

Johanna’s Bos
Lotweg 42, 1761 JG Anna Paulowna
E-mail: info@johannasbos.nl
Telefoon: 0614470482 (alleen tijdens kantooruren)