Speciaal voor alle kinderen uit de buurt en alle kleine campinggasten! 
Doe mee met de spannende Zomervakantie Theater Workshop bij Johanna’s Bos! Speciaal voor kinderen van 4–12 jaar bieden we een creatieve en sprookjesachtige ervaring onder leiding van professioneel theatermaakster en
kindercoach Eda Andreae van Het Ganse Land.

Ontdek de Magie van Theater: Zomerworkshop voor Kinderen bij Johanna’s Bos!

Wanneer: Maandag 28 augustus

Tijd: 14.00 — 16.00 uur
incl. pauze met limonade

15.45 presentatie aan ouders

Kosten: 10 euro per keer
Waar: Lotweg 42 – Anna Paulowna

Ontdek de magie van het theater tijdens de Zomervakantie Theater Workshop bij Johanna’s Bos! Schrijf je kind nu in en beleef een onvergetelijke tijd vol toneelspel en creativiteit. Werk samen met andere kinderen aan een unieke voorstelling waarin de fantasie de vrije loop krijgt. En het beste van alles? Het laatste kwartier van elke workshop presenteren we vol trots aan alle ouders wat we hebben gemaakt!

Mis deze geweldige kans niet om talenten te ontdekken en plezier te hebben in het toneelspelen. Schrijf je nu in voor de Zomervakantie Theater Workshop bij Johanna’s Bos! Neem contact met ons op via info@johannasbos.nl om je kind aan te melden, of koop een kaartje hieronder.

 

 

 

 

Wanneer: Maandag 28 augustus

Tijd: 14.00 — 16.00 uur
incl. pauze met limonade

15.45 presentatie aan ouders

Kosten: 10 euro per keer

Johanna’s Bos is een gloednieuw voedselbos dat naast locatietheater ook ruimte bied voor 15 campingplaatsen. In de toekomst willen we ook een vergaderlocatie starten. Kom dat zien in de unieke landelijke omgeving van de Anna Paulowna polder.

Johanna’s Bos
Lotweg 42, 1761 JG Anna Paulowna
E-mail: info@johannasbos.nl
Telefoon: 0614470482 (alleen tijdens kantooruren)