Steun Johanna’s Bos op 3 manieren

Steun Johanna’s Bos op 3 manieren

Johanna’s Bos bestaat mede dankzij  de steun van alle fans van Johanna’s Bos. Van welkome Vriend tot toffe ondernemer. Naast een klein percentage overheidssubsidie zijn zakelijke partners, sponsoren, publiek en Vrienden erg belangrijk. Particuliere en zakelijke bijdragen vormen de fundering van Stichting Johanna’s Bos en creëren ruimte voor experiment, onderzoek en talentontwikkeling. Een duurzaam landschapstheater boordevol professioneel loactietheater, beeldende kunst en muziek, voor jong en oud. Samen bouwen we aan de toekomst van Johanna’s Bos als cultureel baken in Gemeente Hollands Kroon.

Er zijn drie manieren om Stichting Johanna’s Bos te steuen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze dan gerust. Mail naar stichting@johannasbos.nl of bel naar 0614470482.

Schenken aan Johanna’s Bos is voordelig vanwege onze ANBI status. Klik op de link of vraag je boekhouder naar de voordelen.

Wordt Vriend

Voor 12,50 per jaar ben je al Vriend van Johanna’s Bos. Voor iedere Vriend planten we eenmalig een boom in het Vriendenbos. En krijg je gratis toegang tot het LOOF-festival in april.

De Vrienden van Johanna’s Bos zijn samen mede-hoofdsponsoren van Johanna’s Bos. Door hun bijdrage leggen ze een stevige basis voor het jaarprogramma van het locatietheater, ieder jaar weer. Omdat we daar enorm blij mee zijn krijgen onze Vrienden daar dan ook heel wat voor terug.

Wil je ook in de aankomende jaren onze Vriend blijven? Dan hoef je nog niets te doen. In december nemen wij contact met je op. Je kunt er op dat moment voor kiezen om voor het komende jaar weer Vriend van Johanna’s Bos te worden.

Ben je geïnteresseerd om Vriend te worden? Stuur ons een mail op info@johannasbos.nl 

Schenken aan Johanna’s Bos is voordelig vanwege onze ANBI status.

 

Eenmalige Donatie

Het waarmaken van de ambities van Johanna’s Bos is alleen mogelijk dankzij de cultuurliefhebbers die Johanna’s Bos bezoeken en de cultuurliefhebbers die hun enthousiasme voor Johanna’s Bos kracht bij zetten met een donatie.

 

Steun Johanna’s Bos
Creatieve buitenplaats Johanna’s Bos kan bestaan mede dankzij haar bezoekers, vele Vrienden, Donateurs en (zakelijke) partners, fondsen en bijdragen van de overheid.

Ben je geïnteresseerd om een donatie te doen? Stuur ons een mail naar info@johannasbos.nl 

Door de culturele ANBI status. is het voordelig om een donatie te doen. Klik op de link voor meer informatie of vraag ernaar bij je boekhouder.

Zakelijke bijdrage

Dit jaar starten we het partner programma speciaal voor de zakelijke markt. Bedrijven kunnen op verschillende manieren bijdragen aan Johanna’s Bos. In ruil voor een donatie, goederen of diensten plaatsen we jullie logo op de website en posters daarnaast kunnen we passend bij de donatie een mooi plan presenteren. Word deel van het ondernemers als Supporter van Johanna’s Bos!

Vragen? Wij beantwoorden ze met alle plezier. Schenken aan Johanna’s Bos is voordelig vanwege onze ANBI status. Stuur ons een mail naar info@johannasbos.nl of bel naar 06 144 70 482 en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

 

appel donatie goed doel anbi

Steun
Vriend van Johanna’s Bos

Stuur een e-mail naar info@johannasbos.nl of wordt gelijk vriend via onderstaande knop.

 

pruim donatie goed doel anbi

Steun
Eenmalige Donatie

Stuur een e-mail naar info@johannasbos.nl

 

kweepeer donatie goed doel anbi

Steun
Zakelijk Partner

Stuur een e-mail naar info@johannasbos.nl

 

Johanna’s Bos is een gloednieuw voedselbos dat naast locatietheater ook ruimte bied voor 15 campingplaatsen. Kom dat zien in de unieke landelijke omgeving van de Anna Paulowna polder.

Johanna’s Bos
Lotweg 42, 1761 JG Anna Paulowna
E-mail: info@johannasbos.nl
Telefoon: 0614470482 (alleen tijdens kantooruren)