Voor onze nieuw op te richten

Stichting Johanna’s Bos zoeken we bestuursleden

06 oktober 2022 – We kijken terug op een geweldig eerste jaar waarbij we heel veel nieuwe mensen hebben laten kennismaken met Johanna’s Bos. Nu is het tijd voor de volgende stap! En daar kun jij ons bij helpen. Stichting Johanna’s Bos heeft als doel: Het kunnen ontwikkelen en produceren van evenementen met als basis het terrein van Johanna’s Bos. Het kunnen programmeren van voorstellingen op het gebied van theater, muziek, straattheater en beeldende kunst in de ruimste zin. Het ontwikkelen van voorstellingen op het gebied van theater, muziek, straattheater en beeldende kunst in de ruimste zin. Bekendheid genereren voor Locatietheater Johanna’s Bos zodat een breed publiek kan worden bereikt.

Heb je affiniteit met theater en wil je meehelpen om van Theater Johanna’s Bos een succes te maken, wellicht wat (ongevraagd) advies geven dan zit jou functie er misschien wel tussen. Wanneer je plaats neemt in het bestuur ontvang je de maximale vrijwilligers vergoeding die past bij een Stichting met ANBI-Status. Voor het opzetten van een bestuur zal in het begin meer tijd gevraagd worden. Doel is dat de stichting straks vier keer per jaar samen komt om te vergaderen.

Heb je interesse stuur mij (Tine van Wel) dan een e-mail met je motivatie voor het bekleden van je favoriete bestuursrol.
Dit kan tot 31 oktober 2022 naar tine@tinevanwel.nl

 

Johanna's Bos
Johanna's Bos
Johanna's Bos

Johanna’s Bos is een gloednieuw voedselbos dat naast locatietheater ook ruimte bied voor 15 campingplaatsen. In de toekomst willen we ook een vergaderlocatie starten. Kom dat zien in de unieke landelijke omgeving van de Anna Paulowna polder.

Johanna’s Bos
Lotweg 42, 1761 JG Anna Paulowna
E-mail: tine[a]tinevanwel.nl
Telefoon: 0614470482 (alleen tijdens kantooruren)