Vergaderen in een authentieke Mongoolse Yurt

Johanna’s Bos is een creatieve Buitenplaats  in Gemeente Hollands Kroon, Anna Paulowna vlakbij het Amstelmeer.

Welkom bij Johanna’s Bos de vergaderlocatie is onderdeel van de inspirerende Creatieve Buitenplaats Johanna’s Bos, in het landelijke deel van Anna Paulowna in gemeente Hollands Kroon vlakbij het Amstelmeer. Temidden van de rustgevende polderlandschappen en de uitgestrekte omgeving van de Kop van Noord-Holland, bieden wij jullie de ideale plek om te vergaderen. De Yurt is te huur van april t/m september.

De Yurt

Een fijne vergaderplek die ruimte biedt aan 20 personen. De kroon van de Yurt is 2 meter 80 zodat er veel licht in de Yurt binnenkomt. De Yurt staat op een terrein van ongeveer 1 hectare met een voedselbos en verschillende terrasjes buiten. Toiletten zijn op korte afstand van de Yurt te vinden in de grote schuur. Vanaf het terrein loop je zo richting het Amstelmeer voor een verfrissende duik of een wandeling.

 

Locatie

De Yurt ligt tussen Den Helder en Schagen en is goed bereikbaar met de auto. Kom je met het OV? Pak dan de trein tot Station Anna Paulowna  en pak vanaf daar bijvoorbeeld een huurfiets. Het is ongeveer 40 minuten fietsen. 

Origineel vergaderen

De prijs is vanaf € 150,- per dagdeel. Dat is incl. thee, koffie, tafelwater en een lekker koekje. Boek de Yurt door een e-mail te sturen naar info@johannasbos.nl onder vermelding van datum, tijdstip en aantal personen.

 

camping

Vergaderen te midden van rust en natuur: Ontdek de mogelijkheden van vergaderen in de Yurt

  • Tot 20 personen.
  • 1 ruimte in de Mongoolse Yurt, bij mooi weer kunnen jullie ook buiten vergaderen.
  • In de natuur, Landelijk.
  • Het is mogelijk om campingplaatsen bij te boeken voor een overnachting.
  • Bijboeken borrel mogelijk, proef onze eigen speciaal biertjes.
  • Parkeren kan gratis op eigen terrein.

Origineel omdat:

  • Bijzonder vergaderen in een handgemaakte Mongoolse Yurt
  • De kroon van de Yurt is 2 meter 80 zodat er veel licht in de Yurt binnenkomt
  • De Yurt staat op een terrein van ongeveer 1 hectare midden in het akkerbouw polderlandschap van Gemeente Hollands Kroon. Johanna’s Bos is een jong voedselbos.

Yurt vergaderen
toiletgebouw, sanitaire voorzieningen op mini camping Johanna's Bos

Luxe en comfort in ons badhuis: Vorstelijke en duurzame sanitaire voorzieningen

In ons moderne badhuis vind je luxe sanitaire voorzieningen die bijdragen aan een vorstelijke vergader ervaring. Met oog voor natuur en duurzaamheid want het badhuis word verwarmd door de zonnecollectoren en de materialen die gebruikt zijn, zijn vaak tweedehands.

De prijs is vanaf € 150,– per dagdeel. Dat is incl. thee, koffie, tafelwater en een lekker koekje. Boek de Yurt door een e-mail te sturen naar info@johannasbos.nl onder vermelding van datum, tijdstip en aantal personen.

 

camping

Ieder jaar planten we minimaal 500 bomen

Duurzaamheid is bij Johanna’s Bos erg belangrijk. We streven niet naar klimaat neutraal maar een klimaat positieve plek. Dit doen we door ieder jaar bomen te planten, te eten uit het voedselbos, maar ook door het opwekken van energie met de zonnecollectoren voor de douches. We streven naar zero waste en het is mogelijk je afval gescheiden bij ons in te leveren tijdens je verblijf op de camping. Waar mogelijk, hergebruiken we materialen en is het toiletgebouw voor een groot deel gemaakt met tweedehands materialen. Wat er ook gelijk voor zorgt dat er een gezellige sfeer ontstaat.

Bomen planten bij Johanna's Bos

Verken het betoverende voedselbos: Een jong bos vol met verrassingen

Maak kennis met ons betoverende voedselbos! Hoewel de naam Johanna’s Bos doet vermoeden dat je een traditioneel bos betreedt, is ons bos nog jong en de bomen nog klein. In de afgelopen drie jaar hebben we zo’n 2000 bomen geplant en jaarlijks breiden we dit uit. Dankzij het jonge bos geniet je van uitgestrekte vergezichten, adembenemende zonsopkomsten in het oosten en schilderachtige zonsondergangen in het westen. De nachten zijn hier nog heerlijk donker door de afwezigheid van lichtvervuiling, waardoor je bij helder weer kunt genieten van een adembenemende sterrenhemel. Ontdek de prachtige variëteit aan gewassen in ons voedselbos, zoals frambozen, pruimen, appels, rabarber, vlierbessen, rozemarijn en vijgen.

Yurt Johanna's Bos
Gras Johanna's Bos, mini camping

Na een inspirerende vergadering is er natuurlijk tijd voor een borrel. En hoe leuk is het dat te doen met onze eigen Johanna’s Biertjes. Proost op een heerlijke vergadering in de natuur!

Gras Johanna's Bos, mini camping

Johanna’s Bos is een gloednieuw voedselbos dat naast locatietheater ook ruimte bied voor 15 campingplaatsen. Kom dat zien in de unieke landelijke omgeving van de Anna Paulowna polder in gemeente Hollands Kroon in Noord-Holland.

Johanna’s Bos
Lotweg 42, 1761 JG Anna Paulowna
Hollands Kroon, Noord-Holland, Nederland
E-mail: info@johannasbos.nl
Telefoon: 0614470482 (alleen tijdens kantooruren)

 

© Johanna’s Bos 2023 | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | FAQ-CAMPING